Нашi котики фiльм 2020 торрент yq
Дивитися фiльм Нашi котикиДивитися фiльм Нашi котикиДивитися фiльм Нашi котикиСумний прогноз для українського кіно на 2020 рік. Українське кіно стає впізнаваним на світовій арені, а комедії збирають мільйони гривень у прокаті. Однак зйомки українських фільмів у 2020 році можуть значно скоротитися через відсутність державної підтримки, якщо для них уріжуть фінансування. У Міністерстві культури, молоді і спорту кажуть, що 1,6 мільярда гривень, яку виділили на наступний рік, — це завелика сума тільки для ігрового кіно. Кінорежисери ж запевняють, ця сума не видається відразу і лише тим, хто виграв конкурс. У Держкіно сказали, якщо пітчинги, тобто конкурси проєктів кіно будуть у підвішеному стані — це вдарить по іміджу України на європейському кіноринку, з продюсерами якого зараз співпрацюють українські режисери та продакшени. Наступного року в прокат вийде лише вісім фільмів, а не 28, як у 2019 році, а ринок можуть монополізувати для «обраних». Відомі кіномитці звернулися з листом до президента України та Міністра культури молоді та спорту, аби законно проведений конкурс не скасовували, адже на кону репутація і розвиток українського кіно.Вперше сценарій «Наших котиків» я читала в літаку, коли прямувала у чергове відрядження. На борту десятки незнайомих людей, а я не могла стриматися, щоб не сміятися вголос та не плакати. Сам лише текст викликав стільки емоцій та спогадів, що я вирішила: треба зробити все, аби світ побачив це кіно, а особливо — добровольці, військовослужбовці та ветерани російсько-української війни. Тож, коли я вийшла з міністерства, стала одним з продюсерів фільму.
Про тих, хто вибрав свободу ціною власного життя. Прем’єра стрічки відбудеться 30 січня 2020 року.